Zoekmachinemarketing. Wat is het eigenlijk?

Zoekmachinemarketing is een tactiek om webpagina’s beter vindbaar te maken in verschillende zoekmachines (Google, Bing etc.). Het is geen nieuwtje meer dat steeds meer bedrijven en online ondernemingen tijd, aandacht en geld steken in deze marketingmethode. Zoekmachinemarketing is de basis van iedere online marketing campagne.

Zoekmachinemarketing is te verdelen in twee onderdelen:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO), zet jouw website of webshop hoger in de organische zoekresultaten van Google.
Zoekmachine adverteren (SEA), plaatst gerichte advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing.

Het doel van zoekmachinemarketing is om de juiste, hoogwaardige bezoekers naar jouw website of webshop te trekken en om jouw online vindbaarheid te vergroten. Wij halen alles uit het marketingbudget, zorgen ervoor dat jouw website hoger scoort in Google en generen meer bezoekers. Meer bezoekers worden meer klanten.

Wij geloven dat focus hierin cruciaal staat.

Door je te focussen op één specifieke doelgroep trek de bezoekers aan die bij naadloos jouw bedrijf past. Dit vergroot je kans op een lead. Meer resultaat dus! Daarom hebben wij “een Vizier” ontwikkeld. Samen bepalen wij waar jij het Vizier op moet richten om meer resultaat te halen uit jouw website. Dit Vizier zal jouw helpen in jouw complete marketingstrategie. Zowel online als offline.

Zoekmachinemarketing uitbesteden?