Vind hier alle trainingen van de marketingopleider van de maakindustrie. Van kennismaken met LinkedIn door middel van een online webinar tot het bouwen van jouw eigen marketingstrategie, wij helpen je er graag mee. Speciaal voor iedere leidingevende binnen de maakindustrie.

Vizier bepalen - Marketingstrategie

Maaketing - Jorg en Sten

Marketing kan alleen werken met een plan! De gestructureerde, pragmatische trainingen van het Vizier zorgen ervoor dat ieder maakbedrijf een marketingstrategie op poten kan zetten. Dit laagdrempelige model werkt met het ‘Focus je op alles, dan focus je op niks’-principe.

 

Maaketing gelooft dat marketing alleen werkt wanneer je één focuspunt bepaald. Hierdoor kun je jouw ideale doelgroep persoonlijker benaderen, voelen zij zich meer begrepen en stijgt jouw kans van slagen enorm.

1. Incompany

De onderstaande trainingen zijn op maat en kunnen op iedere gewenste locatie gegeven worden. Hierdoor bespaar je reistijd, blijf je flexibel en iedere deelnemer ontvangt een certificaat.

Marketingstrategie - Divizion

Vizier bepalen

. Tijdens 4 interactieve trainingssessies behandelen we 4 basiselementen van een solide marketingstrategie.

Conceptontwikkeling

Je hebt een fantastisch product, maar hoe kleed je dat zo aan dat het opvalt in de markt? Een concept maakt je nog unieker.

LinkedIn Incompany - Maaketing

LinkedIn voor Maakbedrijven

LinkedIn is binnen de maakindustrie een onmisbaar kanaal voor jouw marketing- & communicatiestrategie geworden.

SEO voor Beginners

Leer wat SEO inhoudt, wat het kan betekenen voor jouw maakbedrijf en hoe je dit in zo’n specifieke markt toepast.

2. Webinar

De onderstaande webinars kun je online, op individuele basis volgen. De webinars zijn ideaal om kennis te maken met een specifiek aspect en/of kanaal binnen marketing. Het proberen waard!

LinkedIn Webinar - Maaketing

LinkedIn

We behandelen de mogelijkheden, geven praktisch tips & tricks en leren hoe je je eigen Linkedin-strategie op poten kan zetten.

SEO

We bespreken de basiselementen, de toekomst van SEO en duiken de praktijk in. Allemaal om jouw maakbedrijf beter vindbaar te maken.

Conceptontwikkeling

Producten en diensten sexy maken in de maakindustrie is moeilijk. Maar hoe doorbreek je deze barrière?

Meer informatie over onze trainingen?

Maaketing_Logo_M_1 - kopie