Nieuwsgierig hoe maakbedrijven onze trainingen ervaren? Hieronder lees je al onze klantverhalen. Klanten vertellen uitgebreid over hun mening en ervaring van de Maaketing-trainingen. Mocht je nog twijfelen, hopen wij dat zij jou weten te overtuigen!

Driessen richt vizier op ideale klant

Driessen (made by) uit Eersel zet Maaketing in om op zoek te gaan naar haar ideale klant. De precisie plaatbewerker wil haar kwaliteiten gerichter inzetten om hun bestaande markt te laten groeien en om uniek te zijn in een nieuwe markt. Driessen zocht hulp om deze strategie op poten te zetten en vroeg Maaketing om hulp. Samen met Stefan Driessen (Sales Manager) kijken we terug op dit traject.

Robbin van Zanten
- Nijdra Group

Een interessante interactieve training. Je krijgt een aantal handige (online) tips mee die je kunt gaan toepassen in de praktijk.

Ron van Praat
- Actemium

Jorg en Sten zijn twee jonge gedreven ondernemers met veel kennis in de maakindustrie op gebied van marketing en communicatie. Was een zeer prettige, duidelijke en laagdrempelige training waar iedereen wat aan heeft!

Ankie Verstegen
- KUK Wijdeven Inductive Solutions B.V.

De online marketing training van Maaketing was een opfrisser, maar ook met verrassende inzichten. Zeker ook enkele tips m.b.t. LinkedIn waren super. Door de online training ook reistijd bespaard. Hartelijk dank voor de training, ik ga er zeker wat mee doen !

Rob de Vries
- Van der Hoorn Buigtechniek

Leuke training, toch weer wat wijzer geworden!

Mathijs Leenen
- Van Hoof Groep

Een frisse en enthousiaste kijk op de hedendaagse marketing met handige tips die je direct kunt toepassen!

Geïnspireerd en wil je ook aan de slag met marketing?